Over ons

welkom!

Rust, ruimte en het geluid van vogels.

Camperplaats Landlust bestaat sinds 2015. De grond hadden we sinds 2010 al en we waren op zoek naar een aanvulling voor de winkel. Er zijn verschillende ideeën de revue gepasseerd, maar na een (achteraf) gouden tip en enig onderzoek, informatie inwinnen bij de NKC en bezoekjes aan andere camperplaatsen, besloten we een camperplaats te beginnen. In de nazomer van 2015 arriveerden de eerste gasten. Inmiddels zijn we gegroeid van de oorspronkelijke 8 plaatsen, naar 30 ruime plaatsen. Gelegen in de Achterhoek tegen de dorpsrand van Steenderen, heeft Camperplaats Landlust veel te bieden. Van wandel- en fietsroutes, tot mooie steden in de buurt, er is voor ieder wat wils.

Unieke plek

Camperplaats Landlust is gelegen in het dorp Steenderen, waar een supermarkt, drogisterij, café en natuurlijk ons eigen Geschenkenhuis Beuseker op loopafstand ligt. Bezoek onze camperplaats voor de rust en de ruimte, maar profiteer daarnaast van alle gemakken die het dorp te bieden heeft. Geniet van het uitzicht op de weilanden vanuit je camper en ontwaak in de ochtend met fluitende vogels!

Kleinschalig en netjes

Een verharde ondergrond voor de camper, schoon water, een plek om makkelijk afvalwater te lozen, voldoende containers (maar niet in het zicht), sensorverlichting op het terrein en wifi. Dit zijn enkele faciliteiten die wij te bieden hebben, daarnaast zorgen wij ervoor dat alles er altijd netjes uit ziet op onze camperplaats. Door het opsplitsen in 2 velden doet de camperplaats kleinschalig aan, maar is dat met 30 plaatsen niet!